dimecres, 23 de març del 2016

12- PROJECTE DE LA MÚSICA. 4 ANYS B. 2015-2016

PROJECTE LA MÚSICA

Amb aquest projecte igual que en altres, els alumnes han aprés i gaudit de tot el donat i vist.
L'expressió musical és un recurs a través del qual el xiquet/a va adquirint una progressiva capacitat de comunicació i representació. 
Per mitjà de la música, l'alumne aprén divertint-se, desenvolupant la seua creativitat i la seua imaginació, expressa les seues emocions, i es relaciona amb els altres.
La música, en tots els seus àmbits, és un element fonamental que els docents no hem de deixar d'utilitzar a les nostres aules fent que la participació dels nostres alumnes siga activa i participativa.


Entre tots hem portat informació, instruments… Agrair a tots els familiars i companys com… (Pepe, la germana de Valeria Samper i la seua amigueta, la germana d' Estrela, el papà de Blanca, els papàs de Daniela, el papà de Clara, els alumnes de la banda de tambors...), que heu participat assistint a les nostres aules ensenyant-nos com es toquen els diferents instruments, des d'una senzilla flauta fins a la dolçaina, la trompeta, el clarinet, la guitarra, el charango, la bateria, el yembé, el tambor


GRÀCIES A TOTS



Clica ACÍ i veuràs les fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada